Miért fontos egy jó tánciskola mellett dönteni

Miért fontos egy jó tánciskola mellett dönteni
Miért fontos egy jó tánciskola mellett dönteni

Ha táncos vagy vagy azzá akarsz válni, nem mindegy, melyik tánciskola mellett döntesz. Összeállítottunk egy keretrendszert, amely segíthet a választásban.

Szenvedély, könnyek, siker és kudarcok, végletesség – ezek mindegyike hozzátartozik egy profi táncos életéhez és karrierjéhez. Ez egy olyan kihívásokkal, mély önismerettel, boldogsággal, szenvedéllyel és szenvedéssel teli életút, amelyen csak akkor lehet sikeresen végighaladni, ha a legmegfelelőbb tánciskola mellett döntesz.

Melyek azok a szempontok, melyek gondos kiválasztása és körüljárása segít abban, hogy a hozzád leginkább passzoló tánciskola mellett tudd letenni a voksod?

Add a kezed és segítünk megtalálni a Szent Grált!

Mesterek

Egy oktatási intézmény alfája és omegája annak tanári kara. Lehetnek bármilyen tehetségesek, elhivatottak és ügyesek a növendékek, ha a mester nem megfelelő vagy hozzájuk illő.

A szempontok talán magától értetődőek.

Jó, ha a múltban sikeres táncos volt az illető. De közel sem elég! Ahogyan nem mindegyik kiemelkedő focistából lesz sikeres edző, úgy a táncosok sem feltétlenül jó oktatók is egyben. Bár általánosságban véve igaz, hogy az ember a kor előrehaladtával nyugodtabb lesz, ez sem elég. Mindenképp előny, ha a tanár nem lobbanékony, de emellett következetesnek is kell lennie.

A jószívűség szintén nem árt, de megint csak nem elég. Ha túl megengedő egy mester, a tanítványok elbízzák magukat és nem lesz rend az órán. Utóbbi pedig szinte lehetetlenné teszi a tánc megfelelő ütemben történő tanulását.

Azt javasoljuk, használd ki a nyílt napokat és dönts azon tánciskola mellett, ahol a tanárok a legjobban elnyerik a tetszésed.

Elhelyezkedés

A “normál” tárgyak tanulása és a táncórák együttesen rengeteg idődet felemésztik majd. Ha emellett még sok időt kell utazással is töltened, könnyen kimerülhetsz rövid időn belül.

Így ha táncsulit keresel, vedd figyelembe annak elhelyezkedését is. De vigyázz! Ne légy túl kényelmes és ne feltétlenül dönts a hozzád legközelebb eső tánciskola mellett.

A növendékek sikere

Szintén jó előrejelzője lehet sikerednek a táncsuli volt növendékeinek azóta elért eredménye. Legyen szó TV-s megjelenésről, híres társulatokban való szereplésről vagy elismert koreográfussá válásról, érdemes egy kicsit utánanézned, mit is értek el táncos elődeid.

Reméljük összeállításunkkal sikerült segítenünk, melyik tánciskola mellett dönts és jó úton indulsz el a fényes táncos karrier felé.

Hajrá!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *